PRojecten

Het werk van Studioo Roos bestaat uit het ontwikkelen van concepten. Graphic - experience design vormen de basis van de gehele beleving. 

Gespesaliseerd in het hybride werken voor kantoorvloeren. 

CONCEPT DESIGN

Conceptdesign, de letterlijk vertaling van ‘een idee’.

Conceptdesign is de uitwerking van een marketingstrategie naar vorm, inhoud en uitingen. Hoe creëer je als merk een krachtige identiteit en hoe zet je die consequent in? Graphic en experience design zorgen voor een herkenbaar en inspirerend merkbeeld.

GRAPHIC DESIGN

'' Een sterke identiteit zorgt voor herkenning. ''

Een belangrijk onderdeel is de visuele communicatie van je merk. Het is het vormgeven van je datgene wat je als merk wilt communiceren door middel van tekst en beeld. Concreet vallen onder andere de volgende onderdelen onder graphic design: typografie, illustraties, iconen, kleuren en animaties.

EXPERIENCE DESIGN

'' Het in leven brengen van de identiteit. ''

Experience design is niets anders dan het creëren van een beleving. Het is het tot leven brengen van het concept, zowel online als offline, zowel in 2D als 3D. Dit allemaal om een unieke, totale merkbeleving te creëren. 

Crowe Peak Rotterdam

De moderne, Deense uitstraling geeft de ruimte een samenhang van relaxen en werken.  Door deze elementen te combineren biedt de ruimte meer functies. In combinatie met zachte stoffen en kleuren, resulteert dit naar een sfeervolle, inspirerende omgeving.

In opdracht van Leidmotiv Rotterdam Design & Build

Meeting 3.0.jpg

Project is in realisatie, oplevering verwacht eind november 

Gemeente Lansingerland

Covid-19 brengt veel veranderingen met zich mee, ook binnen de huidige werkomstandigheden. In samenwerking van een zwerm, Ty-Work zijn wij bezig met het Orienteren en onderzoeken van de huidige werkprocessen en omgeving. Doormiddel van het testen met proeftuinen, creatieve sessies, interviews wordt er een nieuw werkconcept ontwikkeld. Als ontwerper speelt Studioo Roos hier een creatieve rol in. 

In opdracht van Ty-Work, Odette de Koning en Joost Vuijk

teammeeting.jpg

Meer informatie over het nieuwe werken? Vraag meer informatie op 

CBR 

De locaties van het CBR moeten door heel Nederland een rustgevende uitstraling hebben. De locatie’s van het CBR is het herkenbaarheid van de organisatie. Vanuit deze locaties worden de gebruikers getoetst, geëxamineerd en behalen zij hun Rijbewijs. De ervaring bij het CBR speelt daarin een grote rol. Aan de hand van interne elementen zoals kleuren, materialen, meubilair en indeling zal de uitstraling op iedere locatie tot zijn recht komen.

12211_fullimage_cbr-hoofdkantoor-4465.jpeg

concept look & feel CBR

Dijk Natural collections

“Met meer dan 30 jaar ervaring is Dijk Natural Collections een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende decoratie artikelen en woonaccessoires. Twee keer per jaar toveren wij de showroom van 4000m2 om tot een compleet nieuwe wereld vol bijzondere producten en onze eigen trendy ontwerpen.''

DNC-Summer-2022-228.jpg

ontwerp en styling sinds 2019

Enforce rotterdam

“Enforce is een high-end sport experience en helpt je stap voor stap het leven te creëren wat je graag zou willen. Hierbij is gekeken Jezelf elke dag overtreffen en keihard werken aan dat waar je naartoe wilt. ‘Ervaar het #enforceeffect en own your life, business, body and mind!’”

DSC_8230.jpg

Project is gerealiseerd in 2020

WE-Plants

Een familiebedrijf met een passie voor het kweken van de mooiste anthuriums. Met veel zorg en aandacht wordt er gefocust op de hoogste kwaliteit en de sterkste planten. Kweken met passie en liefde voor anthuriums, dat is de beste omschrijving voor de werkwijze van WE-Plants. Dit wordt vertaal in verschillende digitale uitingen.

WEPLANTS EDIT LR-60.jpg

Project is gerealiseerd in 2020

Cross Comix

Uit de vraag van Cross Comix om om te schakelen naar een professionele afbakening van het vakgebied van beeldmakers. Het nieuwe logo visualiseert het gevoel van verbondenheid, connected/united zijn in en sluit hiermee aan op de doelstelling van de organisatie een essentiële rol te spelen bij het creëren van een podium voor beeldmakers. De herhaling van de lijnen in het logo representeert het belichten van het vakgebied en het intensiveren maar ook uitbreiden van het bestaande netwerk. 

In samenwerking met vormgever Loes Sikkens Visuele Communicatie

0128_CCX_presentatie_final_converted (gesleept).jpg

Project is gerealiseerd in 2021

overige projecten

Vannuit het onderzoeken van de basis, wordt er gespeeld met vormen en kleuren om een bijpassende huisstijl te ontwikkelen. Dit voeren wij door in huisstijl elementen, interieur of andere creatieve uitingen. 

studio wat visitekaartjes -2.jpg

overige projecten van 2019 - 2021